WAAROM JIJ VOOR SUCCES GAAT!

 

Gewoon goed! Wij zijn groot geworden door hard te werken. Het is de Volendamse mentaliteit die onze organisatie kenmerkt. Succes biedt u dan ook het schoonmaakproces van de toekomst in combinatie met de stabiele basis van hard werken; de mouwen opstropen en gaan. Zo krijgt u het beste van toen “gewoon goed poetsen” en nu “degelijk vakmanschap” met de “digitale techniek van morgen”.

Onze visie is gebaseerd op onze drie kernwaarden; onze mensen, transparantie en sturen op data. Deze waarden ziet u steeds weer terug. U ervaart dit wanneer u kiest voor Succes Schoonmaak, in meerdere aspecten van onze dienstverlening. De meest optimale dienstverlening ontstaat door samen te werken en naar elkaar te luisteren. Zodat wij uw wensen optimaal vertalen naar de dagelijkse uitvoering. Dit resulteert in gewoon goed schoon! Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip, het is de uitkomst van:

   Goed opgeleide medewerkers die weten wat ze doen;

   Leidinggevenden die structuur aanbrengen en in goed contact staan met u;

   De meetresultaten die de kwaliteit borgen.

 

Onze mensen

Datagestuurd

Transparantie

 

DIT IS WAT ONZE KLANTEN VINDEN

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

KORTE LIJNEN

Onze regionale organisatie kent korte hiërarchische lijnen. Dit betekent dat wij snel actie ondernemen. Onze flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet. Wij zijn ‘Krachtig in Schoonmaken!’

SUCCESFACTOREN

Voor ons is wederzijds respect een vanzelfsprekendheid. Aan de hand van onze Sociaal-Succesfactoren zorgen we voor gelijke behandeling van iedereen. Het is een dagelijkse reminder over respectvol met elkaar omgaan. Het is ons uitgangspunt voor het aansturen van de medewerkers, voor motivatie en teamspirit. Zodat wij allemaal vanuit deze acht KRACHTIG omschreven waarden dagelijks handelen:

Klantgericht

Respect

Aandacht

Communicatie

Hecht

Team

Innovatie

Gedreven

STABIEL

Onze organisatie kenmerkt zich als stabiele werkgever; 22% van onze medewerkers heeft een dienstverband van 10 jaar of langer. Hierdoor zijn onze medewerkers goed bekend met ons beleid, onze cultuur en onze werkwijze. Duurzame inzetbaarheid en vooral aandacht voor het creëren hiervan is belangrijk. Wij zetten dan ook hoog in op persoonlijke ontwikkeling, groei en ondersteuning; onder meer door het bieden van basisopleidingen en specifieke trainingen als resultaatgericht werken en hospitality.

Ook is er voldoende aandacht voor coaching en ondersteuning van de medewerker. Iedereen kan bij ons terecht voor adviezen op gebied van financiën en gezondheid. Zo houden wij iedereen fit en gemotiveerd aan het werk.

BORGING KWALITEIT

Meten is weten; wij monitoren en evalueren onze schoonmaakprocessen door de resultaten van diverse kwaliteits-metingen als DKS en VSR-KMS in kaart te brengen. Digitaal welteverstaan! Zodat er 24/7 inzicht is in de resultaten, voor u en ons.

Daarbij maken wij gebruik van de Succes Observatie Checklist (SOC), het meetinstrument dat wij hebben ontwikkeld conform het examen van de RAS. Bij een DKS wordt een eindkwaliteit gecontroleerd. Bij een SOC controleren wij hoe deze kwaliteit tot stand komt. Dit is waardevol in de begeleiding van de medewerker en draagt direct bij aan de verbetering van de kwaliteit.

Succes heeft het kwaliteitsaspect in haar hele organisatie doorgevoerd. De officiële certificaten (zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA*, OSB Keurmerk Glas & Gevel en OSB-plus) zijn daar een bewijs van.

 

 

 

 

SCHRIJF U NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET NIEUWS

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.