Wanneer je als organisatie oorspronkelijk komt uit Volendam; het dorp waar iedereen elkaar kent, dan kun je beter geen geheimen hebben. Wij zijn dan ook altijd transparantie en open, ook voor u. Wij geven u inzicht in het totale proces. U weet 24/7 waar u aan toe bent. U weet dat u waar krijgt voor uw geld. U weet dat wat u wenst en inkoopt bij ons overeenkomt. Wij weten of wat u wenst en inkoopt haalbaar is voor de schoonmaakmedewerker zodat de kwaliteit optimaal is. Wij weten of deze gewenste kwaliteit behaald wordt door ook de meetresultaten digitaal vast te leggen en met u te delen.

Het grote voordeel van deze digitale werkwijze is de volledige transparantie die wij u kunnen bieden. Inzicht in het gehele proces en dat 24/7. Denkt u aan:

– Kwaliteitsrapportages
– Gespreksverslagen
– Aanwezigheidsregistratie

De kwaliteit meten wij op diverse manieren. Denkt u aan het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS), waarbij op basis van voor en na foto’s de situatie wordt vastgelegd door de voorman of objectleider van de locatie. De DKS-meting zet de objectleider in om de schoonmaakmedewerkers te coachen en bijsturen. Het digitaal vastleggen van de DKS-controle geeft ons kan om meerdere controles met elkaar te vergelijken, wij weten zo waar de knelpunten ontstaan in werkwijze, uitvoering en planning. Waarop we actief veranderingen toepassen ten goede van de kwaliteit.

Het analyseren van de metingen en bespreken van alle informatie met u zorgt voor een interactief proces. Een proces waarbij zowel u als wij continu weten waar we staan en waar we naartoe gaan. Bij Succes altijd:

Inzicht in uw
kosten

inzicht in de
kwaliteit

Inzicht in de
werkwijze

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

Vraag een demo aan

 

Data gestuurd werken

Onze mensen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.