Wanneer je als organisatie oorspronkelijk komt uit Volendam; het dorp waar iedereen elkaar kent, dan kun je beter geen geheimen hebben. Wij zijn dan ook altijd transparantie en open, ook voor u. Wij geven u inzicht in het totale proces. U weet 24/7 waar u aan toe bent. U weet dat u waar krijgt voor uw geld. U weet dat wat u wenst en inkoopt bij ons overeenkomt. Wij weten of wat u wenst en inkoopt haalbaar is voor de schoonmaakmedewerker zodat de kwaliteit optimaal is. Wij weten of deze gewenste kwaliteit behaald wordt door ook de meetresultaten digitaal vast te leggen en met u te delen.

Het grote voordeel van deze digitale werkwijze is de volledige transparantie die wij u kunnen bieden. Inzicht in het gehele proces en dat 24/7. Denkt u aan:
Kwaliteitsrapportages
Gespreksverslagen
Aanwezigheidsregistratie

De kwaliteit meten wij op diverse manieren. Denkt u aan het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS), waarbij op basis van voor en na foto’s de situatie wordt vastgelegd door de voorman of objectleider van de locatie. De DKS-meting zet de objectleider in om de schoonmaakmedewerkers te coachen en bijsturen. Het digitaal vastleggen van de DKS-controle geeft ons kan om meerdere controles met elkaar te vergelijken, wij weten zo waar de knelpunten ontstaan in werkwijze, uitvoering en planning. Waarop we actief veranderingen toepassen ten goede van de kwaliteit.

Het analyseren van de metingen en bespreken van alle informatie met u zorgt voor een interactief proces. Een proces waarbij zowel u als wij continu weten waar we staan en waar we naartoe gaan. Bij Succes altijd:

Inzicht in uw
kosten

Inzicht in de
kwaliteit

Inzicht in de
werkwijze

 

 

Onze ambassadeurs

 

 

Realtime weten wat er speelt in uw pand

100% transparantie met de Succes Schoonmaak app

Alles m.b.t. het schoonmaken van uw bedrijf in één app overzicht.

Realtime zien welke taken uitgevoerd zijn en nog open staan.

Alle documenten altijd bij de hand in één overzicht in de app.

De schoonmaakmedewerkers kunnen direct inloggen en tijd registreren in de app.

Altijd realtime zien of er klachten of opmerkingen zijn geplaatst.

Lees meer over de functionaliteiten

Onze kernwaarden

 

Onze Mensen

Planning, communicatie en informatie altijd up-to-date.

Lees meer

Datagestuurd

Inzicht in de technische kwaliteit; verbeterpunten direct helder.

Lees meer

Transparantie

Persoonlijk online dashboard: 24/7 inzichtelijk. U bepaalt wie toegang heeft.

Lees meer

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.