Frank de Vries

Assetmanager (beheerder) Noord/Zuidlijn-stations – klant sinds juni 2018.

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de ‘niet zeuren, maar doen’ mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!” 

Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Remco van Garderen

Facilitair Manager Regio College Zaandam & Purmerend – klant sinds januari 2010.

“Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago ‘niet lullen, maar poetsen’ typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komt. In een goed partnership is het soms ‘geven en nemen’; daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.