Organisatie


Samen. Stabiel. Succesvol.
Schoonmaken is teamwork. Samen werken maar ook samenwerken. Als Volendams familiebedrijf weten wij als geen ander dat je samen pas echt sterk staat. Wij zijn groot geworden door hard te werken. Dit is de Volendamse mentaliteit die onze organisatie nog steeds kenmerkt: de mouwen opstropen en gaan.

Hedendaags hebben wij ruim 500 bevlogen schoonmaakspecialisten in dienst. Van schoonmaakmedewerker tot directeur, van vloerspecialist tot objectleider: Succes zorgt goed voor al haar medewerkers. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk.

 

 

 

Missie

Wij leveren een schone werk-, reis- of leefomgeving waarin mensen zich prettig en gewaardeerd voelen. We doen dit met aandacht, respect en betrokkenheid voor onze enthousiaste vakmensen, relaties en de leefomgeving. Wij geloven dat door het aanbieden van een motiverende en inspirerende bedrijfscultuur onze mensen hierbij het verschil maken.

Succes Schoonmaak streeft ernaar ‘de beste’ te zijn in schoonmaak Nederland!

Innovatief, ambitieus, trots en betrokken…: de weg naar succes!

Onze missie:

 0% klantverlies vanwege kwaliteit
  gemiddelde klanttevredenheid van minimaal een 8
  medewerkerstevredenheid van minimaal een 8
 een constant groeiende klantenkring!

Dit willen we bereiken door uit te blinken in:

 aandacht voor de klant
 aandacht voor onze medewerkers
 innovatie
 betrokkenheid

Visie

Onze visie is gebaseerd op onze drie kernwaarden; onze mensen, sturen op data en volledige transparantie.

Deze waarden ziet u steeds weer bij ons terug. Wanneer u kiest voor Succes Schoonmaak ervaart u dit in alle aspecten van onze dienstverlening. De meest optimale dienstverlening ontstaat door samen te werken en naar elkaar te luisteren. Zodat wij uw wensen optimaal vertalen naar de dagelijkse uitvoering. Dit resulteert in gewoon goed schoon! Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip, het is de uitkomst van:

Duidelijke afstemming en communicatie;
Goed opgeleide medewerkers die weten wat ze doen;
Leidinggevenden die structuur aanbrengen;
Inzet van juiste materialen en ecologische middelen;
De meetresultaten die de kwaliteit borgen.

 

Dit zeggen onze klanten

Joost Ooms

“Succes is de hoeksteen van Volendam. Er bestaat geen Volendammer die niet van dit sociale schoonmaakbedrijf gehoord heeft. De blauwe busjes kleuren de omgeving van Volendam en omstreken en qua sponsoring staat het familiebedrijf met stip op nummer 1. Succes Schoonmaak wil verbinden, versterken en samen vooruit komen: zowel op sociaal, sportief als maatschappelijk vlak.”
JOOST OOMS
11-02-20

Remco van Garderen

"Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk."
REMCO VAN GARDEREN
11-02-20

Anita Tabak

“De samenwerking tussen Bouwinvest en Succes Schoonmaak loopt al vanaf 2014. Tijdens de hectiek van de verbouwingen in ons pand in 2019 paste Succes zich gemakkelijk aan en stelde objectleider Housain  zich super flexibel op. Echt grote klasse!”
ANITA TABAK
11-02-20

Henk Keijzer

“Ondanks de omvang van beide locaties én de gelijktijdige opstart in de zomervakantie verliep de implementatie van Succes vlekkeloos. Ik had meerdere malen persoonlijk contact met zowel regiomanager Abbas als objectleider Housain, waardoor de samenwerking gelijk heel vertrouwd aanvoelde.”
HENK KEIJZER
11-02-20

Remco van Garderen

"Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht voor de tweede keer gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren."    
REMCO VAN GARDEREN
14-05-19

Frank de Vries

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”
FRANK DE VRIES
14-05-19

 

 

Onze Mensen

Planning, communicatie en informatie altijd up-to-date.

Lees meer

Datagestuurd

Inzicht in de technische kwaliteit; verbeterpunten direct helder.

Lees meer

Transparantie

Persoonlijk online dashboard: 24/7 inzichtelijk. U bepaalt wie toegang heeft.

Lees meer

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.