Vervoer

 

Schoon en goed gastheerschap draagt bij aan de beleving van uw reiziger. Specialist voor het openbaar vervoer en rollend materiaal, dat durven wij ons te noemen. Trots zijn wij op het schoonmaakonderhoud dat wij dagelijks uitvoeren bij de Noord/Zuidlijn Amsterdam. Perron, station en het specialistisch werk als ballastbedreiniging en gladheidsbestrijding. Het volledige reistraject ontzorgt!

De vervuiling is groot, divers en vergt dan ook een specifieke aanpak. Succes heeft jarenlang ervaring opgedaan met de schoonmaak in de vervoerssector. Onze schoonmakers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag in touw op perrons, stations en in remises waar het materieel wordt gestald, onderhouden en gereinigd. Succes verzorgt het dagelijks- en periodiek schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en de glasbewassing. Tevens wordt onze specialistische dienst ingezet bij o.a. het lichtonderhoud van de stationsgebouwen, het reinigen van de ballastbedden en gladheidsbestrijding. Het contact met reizigers en de interactie die hierbij ontstaat is van groot belang. Een goed gastheerschap kan van grote invloed zijn voor een verhoogde klantbeleving. Met onze jarenlange ruime ervaring zijn wij dé vervoersspecialist bij uitstek.

Treinschoon!

TreinSchoon! is een organisatie gespecialiseerd in het schoonmaken van treinstellen. Het bedrijf is in 2012 door CSU Cleaning Services en Succes Schoonmaak gezamenlijk opgericht. Beide bedrijven voegen de kennis en tientallen jaren ervaring op het gebied samen in TreinSchoon! Alles is gericht op een prettige reiservaring.

 

 

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u 24/7 inzicht in het proces.

 

 

Benieuwd hoe wij de schoonmaak bij u aanpakken?

 

Vul ons stappenplan in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!

 

Bereken je prijs

 

Wat heeft de toekomst van schoonmaak in petto voor de vervoer sector?

Lees er alles over in ons Ebook

Nu aanvragen

 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.