Onderwijs

 

Wij realiseren voor u een schone school zodat uw focus volledig uit kan gaan naar het leren en creëren. Wij zorgen voor een plek waar de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening ten goede komt aan de veiligheid en gezondheid van uw leerlingen. Geen dag is hetzelfde in het onderwijs; als schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring in deze branche weten wij daar alles van en weten wij precies wat u nodig heeft.

U zoekt een schoonmaakpartner die:

Afstemt

Korte lijnen en sterke communicatie; wij managen de verwachtingen op ieder niveau.

Meebeweegt

Geen school en geen dag is hetzelfde. Daarom zorgen wij voor maatwerk en hebben wij altijd extra aandacht voor open dagen, ouderavonden of evenementen bij u op school; de momenten waarop u extra wilt stralen.

Beleeft

Door sterk vloeronderhoud en aandacht voor het sanitair ligt de focus op extra fris!

 

Benieuwd naar een prijsindicatie
voor uw schoonmaak wensen?

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie in uw mail. 

 

Bereken uw prijs

 

Het onderwijs kenmerkt zich door een zeer gevarieerd gezelschap van gebruikers; niet alleen studenten/leerlingen, docenten en medewerkers maar ook bezoekers en ouders. Allemaal hebben zij op geheel eigen wijze een mening over hygiëne en schoon. Het is daarom dat het schoonmaken in het onderwijs veel flexibiliteit en inzicht vereist van de schoonmaakmedewerker.

Wisselende bezettingen, piek-dal momenten, omgevingsfactoren alsook het gedrag van de gebruikers, vragen om maatwerkoplossingen die wij in samenspraak met u opzetten en aanpassen aan de actualiteit. Schoonmaak in de laagbouw van een basisschool vereist een andere aanpak dan die van een collegezaal op een universiteit. Van de schoonmaakmedewerker wordt eigen inzicht verwacht en hiervoor is de samenwerking met leerkrachten en conciërges van groot belang: optimale afstemming en communicatie zodat dagelijks de gewenste kwaliteit wordt neergezet.

Met het imago ‘niet zeuren, maar doen’ typeren zij het Volendamse karakter. Ook houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership
is het ‘geven en nemen’ daarin is een mooie balans gevonden.”

Remco van Garderen
Adviseur inkoop Regio College

 

Onze ambassadeurs

 

Realtime weten wat er speelt in uw pand

100% transparantie met de Succes Schoonmaak app

Alles m.b.t. het schoonmaken van jouw bedrijf in één app overzicht.

Realtime zien welke taken uitgevoerd zijn en nog open staan.

Alle documenten altijd bij de hand in één overzicht in de app.

De schoonmakers kunnen direct inloggen en tijd registreren in de app.

Altijd realtime zien of er klachten zijn of opmerking zijn geplaatst door de schoonmakers.

Lees meer over de functionaliteiten

 

 

De toekomst van Schoonmaak

Wat houdt dit voor u in?

De wereld verandert in een hoog tempo. Wij, en hoogstwaarschijnlijk ook u, zien een exponentiële ontwikkeling in technologie. Kunstmatige intelligentie, robotica en nieuwe productieprocessen zorgen onder andere voor ontwrichtende innovaties die zich snel over de wereld verspreiden. Ook een traditionele branche als de schoonmaak zal hiermee te maken krijgen. Maar wat houdt dit voor u in?

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

 

 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.