Onderwijs

 

Het onderwijs kenmerkt zich door een zeer gevarieerd gezelschap van gebruikers; niet alleen studenten/leerlingen, docenten en medewerkers maar ook bezoekers en ouders. Allemaal hebben zij op geheel eigen wijze een mening over hygiëne en schoon. Het is daarom dat het schoonmaken in het onderwijs veel flexibiliteit en inzicht vereist van de schoonmaakmedewerker.

Wisselende bezettingen, piek-dal momenten, omgevingsfactoren en het gedrag van de gebruikers vragen om maatwerk oplossingen die wij in samenspraak met u opzetten en aanpassen aan de actualiteit. Schoonmaak in de laagbouw van een basisschool vereist een andere aanpak dan die van een collegezaal op een universiteit.  Daarom wordt van de schoonmaker eigen inzicht verwacht en is de samenwerking met leerkrachten en conciërges van groot belang. Optimale afstemming en communicatie zodat dagelijks de gewenste kwaliteit wordt neergezet.

Met het imago ‘niet zeuren, maar doen’ typeren zij het Volendamse karakter. Ook houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het ‘geven en nemen’ daarin is een mooie balans gevonden.”

Remco van Garderen
Adviseur inkoop Regio College

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

 

 

Benieuwd hoe wij de schoonmaak van uw werkruimte zouden aanpakken?

 

Vul ons stappenplan in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!

 

Bereken je prijs

 

Wat heeft de toekomst van schoonmaak in petto voor het MKB?

Lees er alles over in ons Ebook

Nu aanvragen

 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.