MKB

 

Ook in het MKB en op kantoor is schoonmaak belangrijk. De kantoren op de werkvloer moeten schoongemaakt worden om een gezond werkklimaat te creëren en te zorgen voor minder ziekteverzuim. Schadelijke bacteriën krijgen geen kans in een schoon en hygiënisch kantoor. Op basis van ruim 55 jaar schoonmaakervaring kennen wij uw uitdagingen als geen ander.

U heeft een eigen onderneming en zoekt een partner die:

Inzet

De werkzaamheden gaan altijd door met onze flexpool: vervanging binnen 1 werkdag.

Gekwalificeerd

Constante optimale kwaliteit door de juiste opleiding en gericht toezicht.

Flexibel

Geen dag is hetzelfde: soms heeft u veel bezoek en soms minder. Daarom bieden wij maatwerk met meebewegende frequenties.

 

 

Benieuwd naar een prijsindicatie
voor uw schoonmaak wensen?

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie in uw mail. 

 

Bereken uw prijs

Wij zijn er voor u! Al eens gedacht aan het uitbesteden van uw schoonmaakonderhoud? U heeft een eigen onderneming; dit betekent dat u vele ballen hooghoudt. U heeft doelen gesteld om een fantastisch product te leveren, de juiste dienst en uiteraard een sterke omzet. U kunt zich volledig focussen op dit proces en wij ontzorgen u door proactief uw schoonmaakonderhoud uit te voeren.

Een schone omgeving draagt effectief bij aan de sfeer, motivatie en productiviteit van uw medewerkers. Dat is de investering meer dan waard. Wij bieden u flexibele, gerichte schoonmaakactiviteiten passend bij de grootte van uw organisatie. Het programma wordt afgestemd op uw wensen en zal optimaal bijdragen aan uw proces. Om het programma samen te stellen brengt één van onze regiomanagers een bezoek aan uw locatie. In overleg met u en op basis van het ‘inmeten’ van de locatie stelt hij het aantal uren en de beste werkwijze vast.

Voor MKB ondernemingen is enkele keren schoonmaak per week vaak genoeg. Wij houden de kosten voor u laag door werkzaamheden van diverse locaties in de regio te combineren. Dit betekent dat een schoonmaakmedewerker of -team een efficiënte route aflegt, waarlangs zij meerdere locaties schoonmaakt. De reiskosten komen op deze manier niet volledig op uw rekening maar worden gesplitst.

Interactie is hierbij heel belangrijk. Wij geven de schoonmaakmedewerker hierin verantwoording en keuzebevoegdheid. Uiteraard is dit een goed opgeleide, ervaren en zelfstandige medewerker. Het is belangrijk dat u bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden onderling telkens weer afstemt. Het wederzijds managen van de verwachtingen zodat er geen misverstanden ontstaan maar tevredenheid aan ieders zijde.

 

 

Onze ambassadeurs

 

Realtime weten wat er speelt in uw pand

100% transparantie met de Succes Schoonmaak app

Alles m.b.t. het schoonmaken van jouw bedrijf in één app overzicht.

Realtime zien welke taken uitgevoerd zijn en nog open staan.

Alle documenten altijd bij de hand in één overzicht in de app.

De schoonmakers kunnen direct inloggen en tijd registreren in de app.

Altijd realtime zien of er klachten zijn of opmerking zijn geplaatst door de schoonmakers.

Lees meer over de functionaliteiten

 

 

De toekomst van Schoonmaak

Wat houdt dit voor u in?

De wereld verandert in een hoog tempo. Wij, en hoogstwaarschijnlijk ook u, zien een exponentiële ontwikkeling in technologie. Kunstmatige intelligentie, robotica en nieuwe productieprocessen zorgen onder andere voor ontwrichtende innovaties die zich snel over de wereld verspreiden. Ook een traditionele branche als de schoonmaak zal hiermee te maken krijgen. Maar wat houdt dit voor u in?

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

 

 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.