MKB

 

Juist voor u! Al eens gedacht aan het uit besteden van uw schoonmaakonderhoud? U heeft een eigen onderneming, dit betekent dat u vele ballen hoog houdt.  U heeft doelen gesteld om een fantastisch product leveren, de juiste dienst en uiteraard een sterke omzet.  U focust zich op dit proces en wij ontzorgen u hierin, door het schoonmaakonderhoud uit te voeren.

Een schone omgeving draagt effectief bij aan de sfeer, motivatie en productiviteit van uw medewerkers. Dat is de investering meer dan waard. Wij bieden u flexibele, gerichte schoonmaakactiviteiten passend bij de grote van uw organisatie. Het programma wordt afgestemd op uw wensen en zal optimaal bijdragen aan uw proces. Om het programma samen te stellen brengt één van onze accountmanagers een bezoek aan uw locatie. In overleg met u en op basis van het ‘inmeten’ van de locatie stelt hij het aantal uren en de beste werkwijze vast.

Voor vele MKB ondernemingen is 2 tot 3 keer per een uur schoonmaak al voldoende. Om ervoor te zorgen dat de kosten hiervoor beperkt blijven verzamelen wij deze locaties en voegen ze samen. Dit betekent dat 1 schoonmaakmedewerker een efficiënte route aflegt, waarlangs hij meerdere locaties schoonmaakt. De reiskosten komen zo niet volledig op uw rekening maar splitsen zich.

Interactie is hierbij heel belangrijk. Wij geven de schoonmaakmedewerker veel verantwoording en keuzebevoegdheid. Uiteraard is dit een goed opgeleide en ervaren medewerker. Het is belangrijk dat u bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden telkens weer afstemt. Het wederzijds managen van de verwachtingen zodat er geen misverstanden ontstaan maar tevredenheid aan ieders zijde.

Benieuwd wat de prijs indicatie is voor uw schoonmaak wensen?

Vul de calculator in en ontvang geheel vrijblijvend een prijs indicatie op maat.

 

Bereken je prijs

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

 

Onze ambassadeurs

 

 

Wat heeft de toekomst van schoonmaak in petto voor het MKB?

Lees er alles over in ons Ebook

Nu aanvragen

 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.