SAMEN. STABIEL. SUCCESVOL.

Ongeacht in welke branche, efficiency en kansen ontstaan daar waar men verbindt. Catering, beveiliging, receptie, groenvoorziening, technische dienst én schoonmaak. Iedere partij behoudt zijn specialisme, maar deelt binnen uw omgeving een gezamenlijk (kwaliteits)doel. Door met elkaar om tafel te gaan, af te stemmen en samen te werken, bereiken wij met maatwerk de optimale kwaliteit binnen uw organisatie. Samen staan wij het sterkst!

Iedereen zoekt tegenwoordig een proactieve, flexibele partner: iemand die meedenkt en meebeweegt met uw organisatie. Wij van Succes Schoonmaak gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zorgen in iedere branche voor maatwerk en steken graag de handen uit de mouwen.

 

GEZONDHEIDSZORG

NERGENS IS HYGIËNE ZO BELANGRIJK ALS IN ZORGOMGEVINGEN.

Van de apotheek tot de poli of van de verloskamer tot de gezamenlijke woonkeuken: geen zorglocatie is hetzelfde. Daarbij gaat zorg 24/7 door. Wij bieden hierin onze flexibiliteit en continue persoonlijke aandacht. Blijvend meebewegen, zodat de kwaliteit optimaal is. Dat is onze visie op schoonmaak in de zorg.

Lees meer

INDUSTRIE

INDUSTRIESCHOONMAAK VERGT EEN GETRAIND OOG VAN DE MEDEWERKERS.

Iedere schoonmaaktaak vergt aandacht en een getraind oog van de medewerkers. Schoonmaak in een industriële omgeving vraagt om een extra deskundige aanpak gezien de hoge veiligheidseisen, het werken volgens protocollaire richtlijnen en vanwege de hygiëne-eisen. Onze specialistenteams hebben actuele kennis en ruime ervaring: zij voeren werkzaamheden als het schoonmaken van waterpompen, productie-
lijnen of cleanrooms dagelijks uit.

Lees meer

KANTOREN

DE ENTREE BEPAALT DE VERDERE BELEVING VAN HET PAND.

U loopt het pand binnen en ziet het direct: de entree is deze morgen al gereinigd. Het is er schoon en fris, het ruikt lekker. De eerste indruk – de entree – bepaalt de verdere beleving van het pand  en misschien wel van de hele dag. Het is immers bewezen dat men zich prettiger voelt en beter presteert in een schone omgeving. Daar dragen wij graag aan bij!

Lees meer

MKB

FLEXIBILITEIT EN MAATWERK, JUIST VOOR U!

U heeft een eigen onderneming: dit betekent dat u vele ballen hooghoudt.  U heeft doelen gesteld om een fantastisch product leveren, de juiste dienst en uiteraard een sterke omzet. U focust zich op dit proces en wij ontzorgen u door het schoonmaakonderhoud uit te voeren. Wij bieden u flexibele, gerichte schoonmaakactiviteiten passend bij de grootte van uw organisatie.

Lees meer

ONDERWIJS

SCHOONMAKEN IN HET ONDERWIJS VEREIST VEEL FLEXIBILITEIT.

Het onderwijs kenmerkt zich door een zeer gevarieerd gezelschap van gebruikers; niet alleen studenten/leerlingen, docenten en medewerkers maar ook bezoekers en ouders. Allemaal hebben zij op geheel eigen wijze een mening over hygiëne en schoon. Het is mede daarom dat schoonmaak in het onderwijs veel flexibiliteit en inzicht vereist van de schoonmaakmedewerker.

Lees meer

RECREATIE

WAAR GENIETEN CENTRAAL STAAT, BEÏNVLOEDT SCHOONMAAK DE BELEVING POSITIEF.

Voor uw organisatie – of dit nu een bungalowpark, hotel of museum betreft – geldt dat uitstraling en beleving optimaal moeten zijn, zonder dat u zich hier druk om hoeft te maken. Dit realiseren wij door inzet van hospitality; gastvrije schoonmaakmedewerkers die uw, maar ook ons, visitekaartje zijn. Zij staan u gasten of bezoekers indien nodig te woord, wijzen bijvoorbeeld de weg. Geen dag is hetzelfde bij u, het aantal bezoekers en het programma wijzigt dagelijks. Onze schoonmaakwerkzaamheden stemmen wij daarom graag met u af, maatwerk noemen we dat!

Lees meer

RETAIL

PASSANT WORDT KLANT DOOR EEN UITSTEKENDE INDRUK VAN UW WINKEL.

In retail is het belangrijk dat u kiest voor een schoonmaakpartner die weet hoe te zorgen voor het ‘wow-effect’ bij uw klanten. Stofvrije paskamers, vingertastvrije spiegels: het zijn de details die bijdragen aan het koopgedrag van uw klant. De optimale shopexperience!

Lees meer

VERVOER

SCHOON EN GOED GASTHEERSCHAP DRAAGT BIJ AAN DE BELEVING VAN UW REIZIGER.

Specialist voor het openbaar vervoer en rollend materiaal, dat durven wij ons te noemen. Trots zijn wij op het schoonmaakonderhoud dat wij dagelijks uitvoeren bij de Noord/Zuidlijn Amsterdam. Perron, station en het specialistisch werk als ballastbed-reiniging en gladheidsbestrijding. Het volledige reistraject ontzorgd!

Lees meer

 

SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET NIEUWS.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.