Efficiency en kansen ontstaan daar waar men verbindt. Catering, beveiliging, receptie, groenvoorziening, technische dienst én schoonmaak. Iedere partij behoudt zijn specialisme, maar deelt binnen uw omgeving een gezamenlijk (kwaliteits)doel. Door met elkaar om tafel te gaan, af te stemmen en samen te werken; staat men samen sterk!

Iedereen zoekt tegenwoordig een proactieve, flexibele partner, iemand die meedenkt en meebeweegt met uw organisatie.Wij van Succes Schoonmaak gaan geen uitdaging uit de weg. Zorgen in iedere branche voor maatwerk en steken graag de handen uit de mouwen.

 

Gezondheidszorg

Nergens is hygiëne zo belangrijk als in zorgomgevingen.

Van de apotheek tot de poli of van het OK-complex tot de verloskamer. Of juist de gezamenlijke woonkeuken tot de individuele verblijven. Geen zorglocatie is hetzelfde, daarbij gaat zorg 24/7 door, dit betekent dat wij u flexibiliteit bieden en persoonlijke aandacht geven. Continu meebewegen met de organisatie, zodat de kwaliteit telkens weer optimaal is. Dat is onze visie op schoonmaak in de zorg.

Lees meer

Industrie

Industrie schoonmaak vergt een getraind oog van de medewerkers.

Iedere schoonmaaktaak vergt aandacht en een getraind oog van de medewerkers. Schoonmaak in een industriële omgeving vraagt om een extra deskundige aanpak gezien de hoge veiligheidseisen, het werken volgens protocollaire richtlijnen en hygiëne-eisen. Ons specialistenteam voert dergelijke werkzaamheden als waterpompen, productielijnen of cleanrooms dagelijks uit.

Lees meer

Kantoren

De entree bepaalt de verdere beleving van de het pand.

U loopt het pand binnen en ziet direct de entree is deze morgen al gereinigd. Het is er schoon en fris, het ruikt lekker. De eerste indruk, de entree bepaalt de verdere beleving van de het pand misschien wel van de dag. Het is immers bewezen dat men zich prettiger voelt en beter presteert in een schone omgeving. Daar dragen wij graag aan bij!

Lees meer

MKB

Over glas kunnen we helder zijn.

Ruiten horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel buiten- als binnenzijde. Met de hand, de tuckerpool of vanaf de hoogwerker wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Uiteraard altijd veilig want onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen wij een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Voor u betekent dit een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Lees meer

Onderwijs

Schoonmaken in het onderwijs vereist veel flexibiliteit.

Het onderwijs kenmerkt zich door een zeer gevarieerd gezelschap van gebruikers; niet alleen studenten/leerlingen, docenten en medewerkers maar ook bezoekers en ouders. Allemaal hebben zij op geheel eigen wijze een mening over hygiëne en schoon. Het is daarom dat het schoonmaken in het onderwijs veel flexibiliteit en inzicht vereist van de schoonmaakmedewerker.

Lees meer

Recreatie

Waar genieten centraal staat beïnvloedt schoonmaak de beleving positief.

Voor uw organisatie of dit nu een bungalowpark, hotel of museum betreft geldt dat uitstraling en beleving optimaal moeten zijn, zonder dat u zich hier druk om hoeft te maken. Dit realiseren wij door inzet van hospitality; gastvrije schoonmaakmedewerkers die ons en uw visitekaartje zijn. Zij staan u gasten of bezoekers indien nodig te woord, wijzen bijvoorbeeld de weg. Geen dag is hetzelfde bij u, het aantal bezoekers en het programma wijzigt dagelijks. Onze schoonmaakwerkzaamheden stemmen wij daarom graag met u af, maatwerk noemen we dat!

Lees meer

Retail

Passant wordt klant door een uitstekende indruk van uw winkel.

In Retail is het belangrijk dat u kiest voor een schoonmaakpartner, die weet hoe te zorgen voor het ‘wow-effect’ bij uw klanten. Stofvrije paskamers, met vingertastvrije spiegels het zijn de details die bijdragen aan het koopgedrag van uw klant. De optimale shopexperience!

Lees meer

Vervoer

Schoon en goed gastheerschap draagt bij aan de beleving van uw reiziger.

Specialist voor het openbaar vervoer en rollend materiaal, dat durven wij ons te noemen. Trots zijn wij op het schoonmaakonderhoud dat wij dagelijks uitvoeren bij de Noord/Zuidlijn Amsterdam. Perron, station en het specialistisch werk als ballastbedreiniging en gladheidsbestrijding. Het volledige reistraject ontzorgt!

Lees meer

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.