Schoonmaak op rolletjes

Succes is van oorsprong dé specialist op gebied van schoonmaken van rollend materieel. Treinen, trams en metro’s en vanzelfsprekend ook de daarbij behorende trein- en haltestations.

Elke dag weer reizen meer dan één miljoen mensen met het openbaar vervoer. Zij willen allereerst op tijd en comfortabel reizen, maar zij willen ook een schoon station en een schone zit- of staplaats. Een schoon station en vervoermiddel bepaalt mede de klanttevredenheid van het openbaar vervoer.

De vervuiling is groot, divers en vergt dan ook een specifieke aanpak. Succes heeft jarenlang ervaring opgedaan met de schoonmaak in de vervoerssector. Onze schoonmakers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag in touw  op perrons, stations en in remises waar het materieel wordt gestald, onderhouden en gereinigd. Succes verzorgt het dagelijks- en periodiek schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en de glasbewassing. Tevens wordt onze specialistische dienst ingezet bij o.a. het lichtonderhoud van de stationsgebouwen, het reinigen van de ballastbedden en gladheidsbestrijding. Het contact met reizigers en de interactie die hierbij ontstaat is van groot belang. Een goed gastheerschap kan van grote invloed zijn voor een verhoogde klantbeleving. Met onze jarenlange ruime ervaring zijn wij dé vervoersspecialist bij uitstek.

Wat Succes u nog meer kan bieden