Schoon stimuleert

Het onderwijs kenmerkt zich door een zeer gevarieerd gezelschap van gebruikers; niet alleen studenten en docenten, maar ook bezoekers, ouders en medewerkers. Allemaal hebben zij op geheel eigen wijze een mening over hygiëne en schoon. Het is daarom dat het schoonmaken in het onderwijs veel flexibiliteit en inzicht vereist van de schoonmaakmedewerker.

Wisselende bezettingen, piek-dal momenten, omgevingsfactoren en het gedrag van de gebruikers vragen om maatoplossingen die wij in samenspraak met u opzetten en daarbij worden ook steeds vaker  studentenplatforms bij betrokken. Want de schoonmaak in de laagbouw van een basisschool vereist een andere aanpak dan die van een collegezaal op een universiteit. Ook wordt van de schoonmaker eigen inzicht verwacht en is de samenwerking met leerkrachten en conciërges van groot belang.

Ook van groot belang is de inzet van de juiste materialen, middelen en machines. Want hierdoor kunnen wij effectief en efficiënt de werkzaamheden bij u uitvoeren.

Dagelijks maken wij, naar tevredenheid ruim 40 basis- middelbaar en hoger onderwijs schoon. Die expertise zetten wij graag bij u in en zo heeft u met ons de meest geschikte partner voor uw school. Mocht u meer informatie of een referentie willen, zijn wij bereikbaar via onderstaande links, via email bedrijfsbureau@succesvolendam.nl  en tijdens kantooruren op telefoonnummer 0299-39 2000.

Wat Succes u nog meer kan bieden