Schoon voor iedereen

De schoonmaak van openbare ruimten zoals trappenhuizen, galerijen, entrees, portieken maar ook winkelcentra en parkeergarages vereisen een geheel andere aanpak dan die bij de schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren. Onze opdrachtgevers zijn veelal woningcorporaties, vastgoedbeheerders of Verenigingen van Eigenaren. Het is van belang om zoveel als mogelijk dezelfde medewerkers in te zetten zodat bewoners en/of bezoekers de schoonmakers herkennen, er een gezicht bij hebben, waardoor de betrokkenheid om de locatie schoon te houden wordt vergroot. Het is daarnaast ook van belang om een goede en betrouwbare band te creëren met bewoners, bezoekers maar ook met uw huismeester of parkeerbeheerder.

Naast de schoonmaak hebben onze medewerkers ook een signalerende functie bij gebreken, onveilige situaties, overlast of zwerfafval. Doordat openbare ruimtes vaak door veel mensen worden bezocht wilt u de bewoners en/of bezoekers voorzien van een schone, representatieve en veilige openbare ruimte.

Onze ervaren medewerkers weten wat u van hen verwacht. Onze auto’s zijn volledig geoutilleerd voor de uitvoering van professioneel en vakkundig werk.

Succes Schoonmaak heeft ruime ervaring in de schoonmaak van openbare ruimten. Die expertise zetten wij bij u in en zo heeft u met ons de meest geschikte partner voor uw trappenhuis, winkelcentrum of parkeergarage. Mocht u meer informatie of een referentie willen, zijn wij bereikbaar via onderstaande links, via email bedrijfsbureau@succesvolendam.nl  en tijdens kantooruren op telefoonnummer 0299-39 2000.

Wat Succes u nog meer kan bieden