Schoonmaken met zorg

In de gezondheidszorg worden vaak hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van de schoonmaak en aan de competenties van onze schoonmaakmedewerkers. Van schoonmaak van de apotheek tot de poli of van de OK ruimten tot de verloskamer. En dat 7 dagen per week en soms ook 24 uur per dag bij bijvoorbeeld calamiteiten in de Spoed Eisende Hulp (SEH). De gezondheidszorg beperkt zich niet tot ziekenhuizen. Zo verzorgen wij ook de schoonmaak in tandartspraktijken, verpleeghuizen, cosmetische klinieken en onderzoekinstituten.

Schoonmakers zijn zich bewust van het werken in de gezondheidszorg en tonen affiniteit en betrokkenheid. Vanzelfsprekend selecteren wij hen daarop; men dient de Nederlandse taal goed machtig te zijn, persoonlijke hygiëne is vanzelfsprekend en het tonen van hospitality/gastvrijheid een tweede natuur. En bij de opleiding zorgen wij voor de specifieke gezondheidszorgmodules en hanteren wij uw protocollen en gedragsregels. Zo beschikken wij over 100% deskundigheid, want voorkomen is beter dan genezen, zo werkt dat bij Succes Schoonmaak.

Succes Schoonmaak heeft ruime ervaring in de schoonmaak van ziekenhuizen, klinieken, tandartspraktijken, verpleeghuizen etc. Onze expertise zetten wij graag bij u in en zo heeft u met ons de meest geschikte partner voor uw gezondheidszorginstelling. Mocht u meer informatie of een referentie willen, zijn wij bereikbaar via onderstaande links, via email bedrijfsbureau@succesvolendam.nl  en tijdens kantooruren op telefoonnummer 0299-39 2000.

Wat Succes u nog meer kan bieden