Social Return

Social Return (verder aangeduid met SROI) is binnen onze bedrijfsvoering en MVO-beleid een zeer voornaam onderdeel. Niet alleen vinden wij het van groot belang dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans moeten krijgen binnen onze maatschappij, ook de overheid stelt hier eisen aan. Onze doelstelling is om minimaal 5% van de loonsom in te vullen met SROI. Bij diverse opdrachtgevers slaagden wij er in om een deel van de opdracht middels SROI in te vullen.

Onze ervaring en aanpak zetten wij ook graag bij u in. Vooral de schoonmaak in teamverband leent zich uitstekend voor de inzet van SROI. We merken overigens dat, door een nauwere samenwerking met de re-integratiebedrijven en een professionele begeleiding, de inzet van SROI veel breder mogelijk is. Reïntegratiebedrijven opereren steeds commerciëler, leveren meer maatwerk leveren en er is een gezamenlijke verantwoordelijkheid ontstaan.

Bij elke vacature van Succes Schoonmaak worden onze partners op het gebied van SROI geinformeerd. We kennen een drie stappenplan voor het selecteren, plaatsen en begeleiden van de nieuwe collega. Doordat wij  secuur en met veel aandacht het traject doorlopen, is de kans op slagen erg groot gebleken. 90% van de plaatsingen leidt tot een vast dienstverband voor de medewerker en de uitbreiding van ons schoonmaakteam met een gemotiveerde en vakkundige collega.

Wat Succes u nog meer kan bieden