Succes nieuws en persberichten

03-04-2019

NS bedankt TreinSchoon! medewerkers voor hun harde werken

Dagelijks zorgen de schoonmaakmedewerkers van TreinSchoon! ervoor dat de internationale treinen in Nederland schoonrijden. TreinSchoon! is een gezamenlijke onderneming van Succes Volendam en CSU. Op 26 maart was de aftrap van een serie feestelijke bijeenkomsten om deze treinschoonmakers in het zonnetje te zetten. Onder het genot van een broodje shoarma en verse vis, ontvingen alle medewerkers een bonus van NS.

22-02-2019

Trots op succesvolle aanpak bij de Noord/Zuidlijn!

Sinds zomer 2018 verzorgen wij voor het GVB het dagelijks schoonmaakonderhoud van de Noord/Zuidlijn.

07-05-2018

Welkom, gemeente Lelystad!

Afgelopen zaterdag hebben wij onze schoonmaakmedewerkers van de gemeente Lelystad verwelkomd bij Succes Schoonmaak. Drie vertegenwoordigers van onze opdrachtgever toonden hun betrokkenheid door aanwezig te zijn.

20-03-2018

Gemeente Lelystad kiest voor Succes!

Op 5 maart hebben wij het fantastische nieuws gekregen dat wij de schoonmaakdienstverlening mogen verzorgen voor Gemeente Lelystad.

15-03-2018

De OSB lanceert de CAO Schoonmaak App

De nieuwe app is te downloaden via Google Play en de App Store. Wij zijn erg positief!

08-03-2018

Werkoverleg door Ahmed en Marjorie

Vanuit het project Pridea "De beste idee├źn komen van de werkvloer" is het idee geopperd met meer regelmaat werkoverleg te plannen. De insteek van het project is dat onze medewerkers dit zelf organiseren. Vandaag heeft het eerste overleg plaatsgevonden.