Kwaliteitsbeleid

Succes heeft het kwaliteitsaspect in haar hele organisatie doorgevoerd. Niet alleen de officiële certificaten (zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA*, OSB Keurmerk Glas & Gevel en OSB-plus) zijn daar een bewijs van. Onze medewerkers stralen bij iedere schoonmaakopdracht kwaliteit uit.

Wij controleren regelmatig ons eigen werk, met behulp van het DKS en VSR-KMS systeem. Aanvullend maken wij gebruik van SOC’en: Schoonmaak Observatie Checklijsten. Wij hebben de overtuiging dat er tijdens de uitvoer van het werk meer te leren en constateren is, dan na afloop (middels een DKS of VSR waarbij de technische kwaliteit gemeten wordt). We kijken hoe de collega zijn/haar taak uitvoert en het geeft ons tevens een mooie kans om te kijken naar de aspecten gastvrijheid en pro-activiteit.

Alle metingen worden in de Facility App gelopen; de uitkomsten zijn direct inzichtelijk, ook voor u. Bij het opstellen van onze managementrapportages worden de uitkomsten gemakkelijk geanalyseerd, zodat we de trends en ontwikkelpunten vast te stellen.

Bij Succes hebben wij hiermee continu onze kwaliteit geborgd en onze verbetermogelijkheden inzichtelijk.

Wat Succes u nog meer kan bieden