Historie Succes Schoonmaak

Volendammer Schoonmaakbedrijf Succes ofwel Succes Schoonmaak, van origine een familiebedrijf en opgericht in 1963. In dat jaar begon de heer Nas van Velden een eenmanszaak onder de naam: Volendammer Schoonmaakbedrijf Succes. Medewerkers van het eerste uur waren Volendammers die met hun spreekwoordelijke properheid op professionele wijze het schoonmaakonderhoud van bedrijfsgebouwen uitvoerden. Vooral door de enorme betrokkenheid en de Volendamse cultuur van hard werken, bleef Succes in het werk niet uit!

Ondertussen werden er meerdere werkmaatschappijen opgericht (Specialistische Diensten, UBV, Railsupport) om het steeds groeiende klantenbestand "full schoonmaakservice" en een aanpak op maat te bieden.

Succes Schoonmaak is een zelfstandig opererende werkmaatschappij die, met een authentieke werkmentaliteit en gebruikmakend van de mogelijkheden van vandaag, een buitengewone schoonmaakkwaliteit biedt. Vanuit het hoofdkantoor in Volendam en onze vestiging in Weesp, waar het centrale facilitair bedrijf gevestigd is, worden al onze werkzaamheden gecoördineerd en uitgevoerd. Alle kennis en ervaring vanuit de organisatie wordt hier verzameld, verwerkt en doorgegeven. Ten behoeve van de operationele uitvoering worden de verschillende rayons ondersteund door specialisten vanuit diverse disciplines.

Succes Schoonmaak staat voor: “krachtig in schoonmaken”.

Wat Succes u nog meer kan bieden