Onze medewerkers zijn ons meest waardevolle bezit.

Dit betekent dat wij altijd de volgende waarden hanteren:

  Goede (uitstekende) basisomgangsvormen:

Voor ons is wederzijds respect een vanzelfsprekendheid. Aan de hand van onze Sociaal-Succesfactoren zorgen we voor gelijke behandeling van iedereen. Het is een dagelijkse reminder over respectvol met elkaar omgaan, maar ook hoe wij ons als organisatie presenteren. 

  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

Het tijdig en juist uitbetalen van loon en extra beloningen als een Sinterklaascadeau en een attentie op de dag van de schoonmaker!

  Goede werkomstandigheden:

Onder meer door een verantwoorde vierkante meterprestatie (geen werkdruk ervaren) en ergonomisch verantwoorde materialen en middelen. (Pro)Actieve communicatie met de medewerkers om tijdig aandachtspunten te signaleren, en continue opleiding. 

  Sociale en fysieke ondersteuning:

Iedere medewerker kan aanspraak maken op financiële steun vanuit het Sociaal Fonds. Dit wanneer de medewerker ten gevolge van onvoorziene sociale of economische omstandigheden voor bijzondere financiële verplichtingen wordt gesteld. Voor iedere medewerker is er de mogelijkheid gebruik te maken van gratis bedrijfsfitness. Deze initiatieven zijn gebundeld in het Welzijn+ Menu.

 

Onze mensen
Isabelle Durdel

” Voor mij was het een grote stap om mijn vaste contract op te zeggen en bij Succes te solliciteren. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik deze stap genomen heb.

De reden hiervan is dat Succes haar beloftes waarmaakt. Binnen 1 jaar ben ik van meewerkende voorvrouw gegroeid tot de baan die ik altijd al wilde; ambulant objectleidster. Bedankt voor deze kans!”

Persoonlijk Opleidingsplan

Opleiding, coaching en aandacht voor het welzijn van de schoonmaakmedewerkers hebben onze prioriteit. Zodat onze medewerkers lekker in hun vel zitten, zich zeker voelen en gemotiveerd aan de slag gaan. Want wie zich goed voelt, is minder vaak ziek en daar profiteert ook u van. Onze medewerkers doen fysiek zwaar werk, personeel wordt ouder en sociaaleconomische moeilijkheden komen in de schoonmaakbranche helaas bovengemiddeld vaak voor. Duurzame inzetbaarheid en vooral aandacht voor het creëren hiervan is belangrijk. Om onze medewerkers fris en fruitig aan het werk te houden kwam ons Welzijn+ Menu tot stand.         

Voor iedere medewerker die bij ons in dienst treedt stellen wij een Persoonlijk Opleidingsplan (POP) op. De kennis van de medewerkers is essentieel om de gewenste kwaliteit te halen. Daar zorgen wij onder meer voor met de basisopleiding schoonmaak (inclusief modules passend bij uw wensen als; resultaatgericht werken) en instructie betreffende de bijzonderheden van uw locatie. 

Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Samen met onze partner Facility Apps werken wij aan een ‘gamefication’-module, waarbij medewerkers leren via een spel en daarmee waardepunten verdienen die zijn in te wisselen voor cadeaus. Dit biedt een extra motivatie tot het behalen van de juiste opleidingen.

 

 

 

Benieuwd of er ook plek voor jou is bij Succes?

Bekijk dan hier onze vacatures!

Vacatures