Digitale techniek

Samen met onder andere de ontwikkelaar van onze Facility App kijken wij naar innovaties die de werkwijze versnellen, vereenvoudigen of überhaupt veranderen. Zij staan continu in contact met wereldwijde leveranciers van schoonmaakproducten en ICT’ers. Een goede combinatie voor een wereld waarin digitalisering continu toeneemt. Met een mop waarin een sensor aangeeft wanneer deze aan vervaging toe is. Of de prullenbak meldt vol te zijn, door een signaal naar de tablet te sturen. Hoe ver gaat digitalisering/robotisering? Wij zijn voorbereid.

 

Facility Apps

De Facility App betekent voor u totale ontzorging want alle documentatie is 24/7 digitaal inzichtelijk.
De optimale ondersteuning voor uw proces. Waarbij u inzicht heeft in kwaliteitsresultaten.

De voordelen van onze Facility App

 Duidelijk inzicht in schoonmaakproces door rapportage en export functionaliteit.

Duidelijke uren en capaciteit indicatie door tijdregistratie en planning functionaliteit.

 Digitale formulieren, waaronder DKS, er hoeven geen boeken aan papier meer ingevuld te worden.

 App werkt online zowel als offline, dus de gebruiker kan overal inzicht in zijn taken krijgen en zijn werk verrichten.

 Flexibele email en notificatie ondersteuning waarbij klanten, werknemers en management geïnformeerd kunnen bij het afronden van werkzaamheden.

 

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

Vraag een demo aan

 

14AantalScholen
20AantalBedrijven
27AantalKantoren

 

Data Driven

Transparant

Onze mensen

 

Dit is wat onze klanten vinden

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht voor de tweede keer gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

 

 

HENK KEIJZER

Klant sinds 2014

“Ondanks de omvang van beide locaties én de gelijktijdige opstart in de zomervakantie verliep de implementatie van Succes vlekkeloos. Ik had meerdere malen persoonlijk contact met zowel regiomanager Abbas als objectleider Housain, waardoor de samenwerking gelijk heel vertrouwd aanvoelde.”

ANITA TABAK

Facility Manager

Klant sinds 2016

“De samenwerking tussen Bouwinvest en Succes Schoonmaak loopt al vanaf 2014. Tijdens de hectiek van de verbouwingen in ons pand in 2019 paste Succes zich gemakkelijk aan en stelde objectleider Housain  zich super flexibel op. Echt grote klasse!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2014

“Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk.”

JOOST OOMS

Algemeen Manager

Klant sinds

“Succes is de hoeksteen van Volendam. Er bestaat geen Volendammer die niet van dit sociale schoonmaakbedrijf gehoord heeft. De blauwe busjes kleuren de omgeving van Volendam en omstreken en qua sponsoring staat het familiebedrijf met stip op nummer 1. Succes Schoonmaak wil verbinden, versterken en samen vooruit komen: zowel op sociaal, sportief als maatschappelijk vlak.”

Benieuwd wat de prijs indicatie is voor uw schoonmaak wensen?

Vul de calculator in en ontvang geheel vrijblijvend een prijs indicatie op maat.

 

Bereken je prijs

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.