Vloeronderhoud

 

Het vloeronderhoud is onderdeel van de werkzaamheden van ons specialistenteam. Dagelijks houden onze schoonmaakmedewerkers uw vloeren bij door stofwissen en moppen. De vloer is het meest intensief gebruikte stuk van uw pand. Iedere vloer verdient optimale aandacht voor het beste resultaat. Daarom bepalen onze vloerspecialisten kritische welke behandeling het beste past bij uw vloeren. Sportvloeren volgens de juiste richtlijnen, een hardhoutenvloer met de juiste machines of het tapijt met het juiste middel. Zij weten precies wat te doen.

Speciaal voor het periodieke vloeronderhoud hebben we een uniek meetinstrument ontwikkeld, de vloerenmonitor. Hiermee monitoren we de staat van onderhoud en de kwaliteit van de vloeren. Onze vloerenmonitor is ontwikkeld in samenwerking met leverancier Hazet en onze specialistenteam. Deze tool geeft onder andere inzicht in:

  • Type vloer;
  • Technische staat;
  • Reeds uitgevoerd onderhoud;
  • Levensduur van de vloer.

Alles samengevat in één (digitaal) dossier waar zowel u als wij inzicht in hebben. Tevens nemen wij hierin de planning voor het vloeronderhoud op.
Deze planning stemmen wij ieder kwartaal met u af. Zo heeft u ook voor het vloeronderhoud volledige transparantie.

 

Dit zeggen onze klanten

Joost Ooms

“Succes is de hoeksteen van Volendam. Er bestaat geen Volendammer die niet van dit sociale schoonmaakbedrijf gehoord heeft. De blauwe busjes kleuren de omgeving van Volendam en omstreken en qua sponsoring staat het familiebedrijf met stip op nummer 1. Succes Schoonmaak wil verbinden, versterken en samen vooruit komen: zowel op sociaal, sportief als maatschappelijk vlak.”
JOOST OOMS
11-02-20

Remco van Garderen

"Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk."
REMCO VAN GARDEREN
11-02-20

Anita Tabak

“De samenwerking tussen Bouwinvest en Succes Schoonmaak loopt al vanaf 2014. Tijdens de hectiek van de verbouwingen in ons pand in 2019 paste Succes zich gemakkelijk aan en stelde objectleider Housain  zich super flexibel op. Echt grote klasse!”
ANITA TABAK
11-02-20

Henk Keijzer

“Ondanks de omvang van beide locaties én de gelijktijdige opstart in de zomervakantie verliep de implementatie van Succes vlekkeloos. Ik had meerdere malen persoonlijk contact met zowel regiomanager Abbas als objectleider Housain, waardoor de samenwerking gelijk heel vertrouwd aanvoelde.”
HENK KEIJZER
11-02-20

Remco van Garderen

"Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht voor de tweede keer gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren."    
REMCO VAN GARDEREN
14-05-19

Frank de Vries

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”
FRANK DE VRIES
14-05-19

Realtime weten wat er speelt in uw pand

100% transparantie met de Succes Schoonmaak app

Alles m.b.t. het schoonmaken van uw bedrijf overzichtelijk in één app.

Realtime zien welke taken uitgevoerd zijn en nog open staan.

Alle documenten altijd bij de hand in één overzicht in de app.

De schoonmakers kunnen direct inloggen en tijd registreren in de app.

Altijd realtime zien of er klachten zijn of opmerking zijn geplaatst door de schoonmakers.

Lees meer over de functionaliteiten

14AantalScholen
20AantalBedrijven
27AantalKantoren

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een afspraak in!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een afspraak in!

Contact

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.