Vloeronderhoud

 

Het vloeronderhoud is onderdeel van de werkzaamheden van ons specialistenteam. Dagelijks houden onze schoonmaakmedewerkers uw vloeren bij door stofwissen en moppen. De vloer is het meest intensief gebruikte stuk van uw pand. Iedere vloer verdient optimale aandacht voor het beste resultaat. Daarom bepalen onze vloerspecialisten kritische welke behandeling het beste past bij uw vloeren. Sportvloeren volgens de juiste richtlijnen, een hardhoutenvloer met de juiste machines of het tapijt met het juiste middel. Zij weten precies wat te doen.

Speciaal voor het periodieke vloeronderhoud hebben we een uniek meetinstrument ontwikkeld, de vloerenmonitor. Hiermee monitoren we de staat van onderhoud en de kwaliteit van de vloeren. Onze vloerenmonitor is ontwikkeld in samenwerking met leverancier Hazet en onze specialistenteam. Deze tool geeft onder andere inzicht in:

 • Type vloer;
 • Technische staat;
 • Reeds uitgevoerd onderhoud;
 • Levensduur van de vloer.

Alles samengevat in één (digitaal) dossier waar zowel u als wij inzicht in hebben. Tevens nemen wij hierin de planning voor het vloeronderhoud op.
Deze planning stemmen wij ieder kwartaal met u af. Zo heeft u ook voor het vloeronderhoud volledige transparantie.

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

 • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
 • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
 • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
 • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
 • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

 

[/section]
14AantalScholen
20AantalBedrijven
27AantalKantoren

 

Dit is wat onze klanten vinden

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

Benieuwd hoe wij de schoonmaak van uw werkruimte zouden aanpakken?

 

Vul ons stappenplan in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!

 

Bereken je prijs

 

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

  Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.