Schoonmaak

 

Schoonmaak is de versterkende factor van uw dagelijks proces. Want een frisse, schone ruimte inspireert en motiveert. Uw medewerkers of leerlingen voelen zich fijner en presteren beter. Uw gasten voelen zich welkom. Voor iedere schoon te maken locatie creëren wij maatwerk. Want geen school, kantoor, zorg- of productieomgeving is hetzelfde. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij samen met u het optimale plan voor uw locatie(s) op. Ervaar ook de kracht van Succes Schoonmaak; ervaar dagelijks goed schoon!


“Als mu stoepje moar skoon is”.

Deze gevleugelde Volendammer uitspraak omvat alles waar Succes Schoonmaak voor staat. Namelijk degelijke goede schoonmaak tot in elk detail. Het stoepie; de entree, daar waar de eerste indruk wordt bepaald. Het moment waarop stralend schoon begint!

Dit is wat onze klanten vinden

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

WEET WAT ER SPEELT IN UW PAND

WAT 100% TRANSPARANTIE VOOR U BETEKENT:

  • U weet altijd wat er in uw pand speelt;
  • U weet precies op welke schoonmaakfrequenties en methodieken u moet letten;
  • U weet precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert;
  • U weet nu ook zeker dat het daadwerkelijk gebeurt;
  • U ontvangt informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak in uw pand denken.
    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

72AantalScholen
123AantalBedrijven
54AantalKantoren

 

 

 

BENIEUWD HOE WIJ DE SCHOONMAAK VAN UW PAND AANPAKKEN?

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN

 

Contact

 

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.