Glasbewassing

 

Over glas kunnen we helder zijn, ruiten horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel aan buiten- als binnenzijde. Met de hand, de tuckerpool of vanaf de hoogwerker wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Uiteraard altijd veilig want onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen wij een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Voor u betekent dit een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Succes beschikt over eigen glazenwassers, materialen en middelen als mobiele tuckerpoolsystemen met een reikhoogte tot .. meter. Het grote voordeel voor u is dat deze glazenwassers in de loop der jaren vele uitdagingen zijn tegengekomen en voor alles een oplossing weten te bieden. Bij grote drukte doen wij een beroep op lokale partijen met wie wij al jaren samenwerken.

Binnen- en buitenglas

Bij glasbewassing denkt men vaak aan het ‘lappen’ van de ramen aan de buitenzijde. De binnenzijde verdient dezelfde aandacht. Dagelijks neemt onze schoonmaakmedewerker kleine vervuilingen en vingertasten af.  Maar heeft u al eens gedacht aan het regelmatig professioneel laten reinigen van het separatieglas in uw pand? De ramen zijn letterlijk een weerspiegeling van uw bedrijfspand/organisatie. Fris en stralend schoon draagt bij aan tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Veilig Werken

Onze glasbewassingsspecialisten werken altijd in een team, onder toezicht van een eigen voorman. Zij starten niet zonder een last-minute risico analyse. Telkens weer, ook als zij reeds bekend zijn met uw pand. Veiligheid boven alles! Onze glazenwassers zijn allen in het bezit van de basisopleiding schoonmaak en het VCA-certificaat. De werkzaamheden worden na uitvoering zorgvuldig gecontroleerd. Door digitale registratie met voor en na foto’s en het invullen van een uitvoeringsrapport. Pas wanneer zowel u als wij tevreden zijn worden de werkzaamheden afgetekend.

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

 

Benieuwd hoe wij de schoonmaak van uw werkruimte zouden aanpakken?

 

Vul ons stappenplan in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!

 

Bereken je prijs

Efficientie

Efficiëntie, wij zien het telkens terug in de schoonmaakaanvragen. Bij het uitvoeren van de glasbewassing is het meenemen van de gevel of de zonnepanelen een kleine moeite. Door deze werkzaamheden te combineren bespaart u tijd en kosten. Want het team installeert zich eenmalig voor uitvoering van alle werkzaamheden. Daarbij zal het team bij oplevering in het uitvoeringsrapport melding maken van afwijkingen die zij constateren. Denkt u aan schade aan de kozijnen of overlast door vogels wat extra vervuiling blijft veroorzaken. Zo kunt u hiervoor een oplossing vinden.  

Meer informatie?

Hoe vaak? Op welke wijze? Wij geven u graag een vrijblijvend advies over de beste frequentie en wijze van uitvoering voor uw pand. Meer weten over de mogelijkheden betreffende glasbewassing? Neemt u contact met ons op. Onze accountmanager komt graag bij u langs voor een informerend gesprek.

 

14AantalScholen
20AantalBedrijven
27AantalKantoren

 

Dit is wat onze klanten vinden

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.