Glasbewassing

 

Over glas kunnen we helder zijn: ruiten horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel aan buiten- als binnenzijde. Met de hand, de tuckerpole of vanaf de hoogwerker; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Uiteraard altijd veilig, want onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen wij een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Voor u betekent dit een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Succes beschikt over eigen glazenwassers, materialen, en middelen als mobiele tuckerpolesystemen, met een reikhoogte tot wel 13 meter. Het grote voordeel voor u is dat deze glazenwassers in de loop der jaren vele uitdagingen zijn tegengekomen en voor alles een oplossing weten te bieden. Bij grote drukte doen wij een beroep op lokale partijen met wie wij al jaren samenwerken. Zo staat er bij u altijd een ervaren specialist op de stoep.

Binnen- en buitenglas

Bij glasbewassing denkt men vaak aan het ‘lappen’ van de ramen aan de buitenzijde. De binnenzijde verdient echter dezelfde aandacht. Dagelijks neemt onze schoonmaakmedewerker kleine vervuilingen en vingertasten af.  Maar heeft u al eens gedacht aan het regelmatig professioneel laten reinigen van het separatieglas in uw pand? De ramen zijn letterlijk een weerspiegeling van uw bedrijfspand/organisatie. Fris en stralend schoon draagt bij aan tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Veilig werken

Onze glasbewassingsspecialisten werken altijd in een team en onder toezicht van een eigen voorman. Zij starten niet zonder een last-minute risico-analyse. Telkens weer, ook als zij reeds bekend zijn met uw pand. Veiligheid boven alles! Onze glazenwassers zijn allen in het bezit van de basisopleiding schoonmaak en het VCA-certificaat. De werkzaamheden worden na uitvoering zorgvuldig gecontroleerd, mede door digitale registratie met voor- en na foto’s en het invullen van een uitvoeringsrapport. Pas wanneer zowel u als wij tevreden zijn worden de werkzaamheden afgetekend.

 

Zonnepanelen reinigen

Schone panelen realiseren meer energie!

In deze tijd van verduurzaming en toename van het aantal zonnepanelen spreekt het voor zich dat wij de reiniging hiervan in ons pakket hebben opgenomen. Schone panelen realiseren meer energie. Investeren in het onderhoud en de reiniging ervan is dan ook een goed idee!

Lees meer

Realtime weten wat er speelt in uw pand

100% transparantie met de Succes Schoonmaak app

Alles m.b.t. het schoonmaken van uw bedrijf in één app overzicht.

Realtime zien welke taken uitgevoerd zijn en nog open staan.

Alle documenten altijd bij de hand in één overzicht in de app.

De schoonmaakmedewerkers kunnen direct inloggen en tijd registreren in de app.

Altijd realtime zien of er klachten of opmerkingen zijn geplaatst.

Lees meer over de functionaliteiten

72AantalScholen
123AantalBedrijven
54AantalKantoren

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een afspraak in!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan vrijblijvend een afspraak in!

Contact

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.