Gevelreiniging

 

De gevel, de eerste indruk van uw pand. De ervaring leert dat de gevel bij de meesten niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat, maar met een schone stralende gevel kunt u zich letterlijk onderscheiden in de straat. Voor de gevel maken wij gebruik van reiniging met hoge druk, stoom of (zand)stralen. Voor ieder type gevel hebben wij de beste methode.

Methodes

Gevelreiniging door middel van hogedrukreiniging: deze methode werkt uitstekend op licht vervuilde gevels van allerlei materialen. Het water wordt verhit tot hoge temperatuur. Met de daardoor opgebouwde stoom wordt de gevel gereinigd. Ook zetten wij de techniek van het zandstralen in. Hierbij wordt zand gecombineerd met water, met de juiste druk tegen de gevel gespoten. Deze methode schuurt de gevel schoon en werkt beter voor de zwaardere vervuiling.

Kwaliteit

Door de gevel van het pand met regelmaat te reinigen verlengt u de levensduur van het pand. Daarbij brengen wij tijdens het reinigen een beschermlaag aan die aanhechting van nieuw vuil vermindert. Dit betekent dat onze specialisten de beplating conserveren met (semi)permanente coatings. Zo zijn uw gevel en kozijnen beschermd tegen weersinvloeden en zien ze er langdurig representatief uit.

Oplossingen

Van monumentale locaties tot de nieuwbouw: geen steen is hetzelfde. Wij bieden een passende oplossing voor iedere gevel. Welke oplossing het beste bij uw pand past inventariseren wij graag. Onze specialist bezoekt uw pand en brengt eigenschappen en de huidige kwaliteit van de gevel in kaart. Hierna ontvangt u van ons een plan en prijs op maat. Weten hoe wij uw pand laten stralen? Neem contact op met onze accountmanager.

ANTI-GRAFFITI 

GRAFFITI IS VOOR SOMMIGEN KUNST.

Het merendeel van de mensen vindt het ronduit lelijk. Succes opent de aanval op graffiti met milieuvriendelijke apparatuur. Naast het reinigen, brengen wij een speciale coating (beschermlaag) aan. Deze coating zorgt ervoor, dat eventuele herhaling van de graffitivervuiling sneller en dus goedkoper verwijderd kan worden.

Lees meer

WEET WAT ER SPEELT IN UW PAND

WAT 100% TRANSPARANTIE VOOR U BETEKENT:

  • U weet altijd wat er in uw pand speelt;
  • U weet precies op welke schoonmaakfrequenties en methodieken u moet letten;
  • U weet precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert;
  • U weet nu ook zeker dat het daadwerkelijk gebeurt;
  • U ontvangt informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak in uw pand denken.
    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

72AantalScholen
123AantalBedrijven
54AantalKantoren

 

 

 

 

 

BENIEUWD HOE WIJ DE SCHOONMAAK VAN UW PAND AANPAKKEN?

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN

 

Contact

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.