Gevelreiniging

 

De gevel, de eerste indruk van uw pand. De ervaring leert dat de gevel niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat, maar met een schone stralende gevel kunt u zich letterlijk onderscheiden in de straat. Voor de gevel maken wij gebruik van reiniging met hogedruk, stoom of (zand)stralen. Voor ieder type gevel hebben wij de juiste methode.

Methodes

Gevelreiniging door middel van hogedrukreiniging deze methode werkt uitstekend op licht vervuilde gevels van allerlei materialen. Het water wordt verhit tot hoge temperatuur. Met de daardoor opgebouwde stoom wordt de gevel gereinigd. Ook zetten wij de techniek van het zandstralen in. Hierbij wordt met druk zand gecombineerd met water tegen de gevel gespoten. Deze methode schuurt de gevel schoon en werkt beter voor de zwaardere vervuiling.

Kwaliteit

Door ook de gevel van het pand met regelmaat te reinigen verlengd u de levensduur van het pand. Daarbij brengen wij tijdens het reinigen een beschermlaag aan die het aanhechten van nieuw vuil verminderd. Dit betekent dat onze specialisten de beplating conserveren met (semi)permanente coatings. Waardoor uw gevel en kozijnen beschermd zijn tegen weersinvloeden en er langdurig representatief uitzien

Oplossingen

Geen steen hetzelfde van monumentale locatie tot nieuwbouw wij bieden een passende oplossing voor iedere gevel. Welke oplossing het beste bij uw pand past inventariseren wij graag. Onze specialist bezoekt uw pand en brengt eigenschappen en de huidige kwaliteit van de gevel in kaart. Hierna ontvangt u van ons een plan en prijs op maat. Weten hoe wij uw pand laten stralen? Neem contact op met onze accountmanager.

 

Onze ambassadeurs

 

Wij bieden 100% transparantie

 

  • Wij weten exact wat er gebeurt in uw kantoor!
  • Wij weten precies waar wij ons op dienen te richten qua methodieken en frequenties.
  • Wij weten precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert!
  • Wij kunnen garanderen dat dit ook gebeurt!
  • Ook ontvangen wij informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak denken!

Het kan nu al. De IT-Revolutie is van grote toegevoegde waarde voor de schoonmaakbranche en is tevens toegankelijk voor iedereen. Wilt u weten wat er al mogelijk is en wat voor impact dat gaat hebben op uw werk als facilitair manager?

Met de Succes Schoonmaak-App heeft u altijd overal toegang tot.

 

[/section]
14AantalScholen
20AantalBedrijven
27AantalKantoren

 

 

Dit is wat onze klanten vinden

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

Benieuwd hoe wij de schoonmaak van uw locatie zouden aanpakken?

 

Vul ons stappenplan in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!

 

Bereken je prijs

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.