Anti Graffiti

 

Graffiti is voor sommigen een kunst. Het merendeel van de mensen vindt het ronduit lelijk. Succes opent de aanval op graffiti met milieuvriendelijke apparatuur. Naast het reinigen, brengen wij een speciale coating (beschermlaag) aan. Deze coating zorgt ervoor, dat eventuele herhaling van de graffitivervuiling sneller en dus goedkoper verwijderd kan worden. Door het dan snel te verwijderen worden de spuitkunstenaars ontmoedigd om opnieuw het gebouw te bekladden.

Succes biedt u ook periodiek onderhoud op maat aan. Zo bent u er zeker van dat uw gebouw graffiti vrij is en blijft.

Dit is wat onze klanten vinden

 

FRANK DE VRIES

Klant sinds 2018

“Wat ik heel erg vind spreken voor Succes is de “niet zeuren, maar doen” mentaliteit. Veel wordt gedaan, voordat ik het vraag. Zonder mij druk te maken, weet ik dat het geregeld wordt. Nog mooier toen het ballastbed gereinigd moest worden stond de directeur zelf in de nachtdienst stof te zuigen. Echt iedereen steekt de handen uit de mouwen!”

REMCO VAN GARDEREN

Klant sinds 2015

“Al vele jaren hebben Succes en Regio College een mooi partnership. In 2014 heeft Succes de opdracht gegund gekregen naar aanleiding van een Europese aanbesteding. De periode daarvoor was dit ook al het geval, wat op zich dus al een hele prestatie is.

Succes is een mooi bedrijf waar in alle lagen de passie en beleving voor het vak schoonmaak herkenbaar is. Met het imago “niet lullen, maar poetsen” typeren zij het Volendamse karakter. Daarnaast houden zij altijd oog voor innovatie die de kwaliteit en efficiëntie van schoonmaak ten goede komen. In een goed partnership is het soms “geven en nemen” daarin is een mooie balans gevonden, net zoals in een goed huwelijk. Tot minimaal 2023 zijn Succes en Regio College nog aan elkaar verbonden en wat Regio College betreft mag dit huwelijk nog langer duren.”

WEET WAT ER SPEELT IN UW PAND

WAT 100% TRANSPARANTIE VOOR U BETEKENT:

  • U weet altijd wat er in uw pand speelt;
  • U weet precies op welke schoonmaakfrequenties en methodieken u moet letten;
  • U weet precies welke schoonmaakmedewerker wat en wanneer uitvoert;
  • U weet nu ook zeker dat het daadwerkelijk gebeurt;
  • U ontvangt informatie over hoe medewerkers over de schoonmaak in uw pand denken.
    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

14AantalScholen
20AantalBedrijven
27AantalKantoren

 

 

 

 

 

 

BENIEUWD HOE WIJ DE SCHOONMAAK VAN UW PAND AANPAKKEN?

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN

 

Contact

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.