Krachtig in schoonmaak!

Al ruim 55 jaar weten wij als van origine Volendammer Schoonmaakbedrijf wat goed schoon is. Wij zien onze goede primaire schoonmaakdienstverlening als een samenwerkingsverband met u om gezamenlijk te komen tot het beste resultaat.

Succes Schoonmaak biedt u het schoonmaakproces van de toekomst in combinatie met de stabiele basis van hard werken. Zo krijgt u het beste van toen: ‘gewoon goed poetsen’, en nu: ‘degelijk vakmanschap met de digitale techniek van morgen’.

Dit ziet u terug in al onze diensten


 

De dagelijkse schoonmaak

Een frisse, schone ruimte inspireert en motiveert.

Iedereen voelt zich fijner en presteert beter in een schone ruimte. Ook uw gasten voelen zich er welkom. Voor iedere schoon te maken locatie creëren wij maatwerk. Geen school, kantoor, productie- of zorgomgeving is hetzelfde. Ervaar ook de kracht van Succes Schoonmaak; ervaar dagelijks goed schoon!

Lees meer

Gevelreiniging

De gevel, de eerste indruk van uw pand.

De gevel, de eerste indruk van uw pand. De ervaring leert dat de gevel niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat, maar met een schone stralende gevel kunt u zich letterlijk onderscheiden in de straat. Voor de gevel maken wij gebruik van reiniging met hoge druk, stoom of (zand)stralen. Voor ieder type gevel hebben wij de beste methode.

Lees meer

Glasbewassing

Over glas kunnen we helder zijn.

Ruiten horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel aan de buiten- als binnenzijde. Met de hand, de tuckerpole of vanaf de hoogwerker; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Uiteraard altijd veilig, want onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen wij een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Voor u betekent dit een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Lees meer

Vloeronderhoud

De vloer: Het meest intensief gebruikte onderdeel van uw pand.

Iedere vloer verdient optimale aandacht voor het beste resultaat. Daarom bepalen onze vloerspecialisten kritisch welke behandeling het beste past bij uw vloeren. Sportvloeren volgens de juiste richtlijnen, een hardhoutenvloer met de juiste machines of het tapijt met het juiste middel. Zij weten precies wat te doen.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws. 

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.