Schoon begint aan de buitenzijde van uw pand.

Degelijk schoon begint aan de buitenzijde van uw pand. De ramen glanzend en de gevel stralend schoon. Het specialistisch onderhoud, is schoonmaakwerk dat vraagt om uitstekende kennis en vaardigheden. Vandaar dat deze taken als glasbewassing en gevelreiniging worden uitgevoerd door onze vakmannen. Vakmannen die dagelijks op pad gaan met auto’s voorzien van juiste materialen en machines. 

Ons specialistenteam focust zich op de reiniging van:


 

De dagelijkse schoonmaak

Een frisse, schone ruimte inspireert en motiveert.

Iedereen voelt zich fijner en presteren beter in een schone ruimte en uw gasten voelen zich welkom. Voor iedere schoon te maken locatie creëren wij maatwerk. Geen school, kantoor, zorg- of productieomgeving is hetzelfde. Ervaar ook de kracht van Succes Schoonmaak, ervaar dagelijks goed schoon!

Lees meer

Gevelreiniging

De gevel, de eerste indruk van uw pand.

De gevel, de eerste indruk van uw pand. De ervaring leert dat de gevel niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat, maar met een schone stralende gevel kunt u zich letterlijk onderscheiden in de straat. Voor de gevel maken wij gebruik van reiniging met hogedruk, stoom of (zand)stralen. Voor ieder type gevel hebben wij de juiste methode.

Lees meer

Glasbewassing

Over glas kunnen we helder zijn.

Ruiten horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel buiten- als binnenzijde. Met de hand, de tuckerpool of vanaf de hoogwerker wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Uiteraard altijd veilig want onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen wij een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Voor u betekent dit een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Lees meer

Anti Graffiti

Graffiti is voor sommigen een kunst. 

Het merendeel van de mensen vindt het ronduit lelijk. Succes opent de aanval op graffiti met milieuvriendelijke apparatuur. Naast het reinigen, brengen wij een speciale coating (beschermlaag) aan. Deze coating zorgt ervoor, dat eventuele herhaling van de graffitivervuiling sneller en dus goedkoper verwijderd kan worden.

Lees meer

Vloeronderhoud

De vloer is het meest intensief gebruikte stuk van uw pand.

Iedere vloer verdient optimale aandacht voor het beste resultaat. Daarom bepalen onze vloerspecialisten kritische welke behandeling het beste past bij uw vloeren. Sportvloeren volgens de juiste richtlijnen, een hardhoutenvloer met de juiste machines of het tapijt met het juiste middel. Zij weten precies wat te doen.

Lees meer

Zonnepanelen Reinigen

Schone panelen realiseren meer energie.

In deze tijd van verduurzaming en toename van het aantal zonnepanelen spreekt het voor zich dat wij de reiniging hiervan in ons pakket hebben opgenomen. Schone panelen realiseren meer energie. Investeren in het onderhoud en de reiniging ervan is dan ook een goed idee!

Lees meer

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

    Succes respecteert uw privacy die valt onder de GDPR/AVG.