Dag van de Schoonmaker 2020

Dag van de Schoonmaker 2020

Op 15 juni vond de Dag van de Schoonmaker 2020 plaats. Dit is binnen schoonmaakbedrijf Succes niet onopgemerkt voorbij gegaan. Als dank voor hun enorme inzet ontvingen alle medewerkers een Succes rugzak met gezonde versnaperingen.

Van bijna alle schoonmakers die een rugzak in ontvangst namen werd een mooie (groeps)foto gemaakt.

In deze tijden van corona is schoonmaak als een van de cruciale beroepsgroepen aangewezen. Het virus heeft de wereld op zijn kop gezet, maar een mooi gevolg van deze ontwikkelingen is wel dat schoonmakers op steeds meer waardering kunnen rekenen. Binnen Succes voelen we deze waardering uiteraard al langer, maar in deze tijd zijn we extra trots op al onze collega. Manager Jan Kes: “Onze medewerkers hebben alle veranderingen en het extra werk (soms onder heftige omstandigheden) met zijn allen echt waanzinnig goed opgepakt, petje af daarvoor! ”