Succes Schoonmaak start 2020 met nieuw logo

Succes Schoonmaak start 2020 met nieuw logo

Volendam 13 december 2019 – Vrijdag de dertiende betekende voor de medewerkers van Schoonmaakbedrijf Succes inderdaad een dag vol verrassingen. Positieve verrassingen welteverstaan!  Deze dag stond in het teken van vele feestelijkheden: de kerstlunch, de heropening van het kantoor in Volendam en de onthulling van ons nieuwe logo.  

Succes Schoonmaak zet grootse stappen richting de toekomst. Met het aanstellen van Jan Kes  en Frank Schoute als nieuw management is ingezet op vernieuwing en verjonging. Eén van de eerste zaken die ze hebben bewerkstelligd is om weer vanuit 1 locatie te werken, hetgeen ook een wens was van de diverse afdelingen. Frank Schoute verteld hierover: “Samen staat hierin centraal;  samen doen, samen werken, samen bereiken we nu eenmaal meer!”

De keuze werd gemaakt om Volendam, de thuisbasis van het familiebedrijf, weer tot hoofdlocatie te benoemen. Daarvoor diende de locatie wel toekomstproof gemaakt te worden. Een grote verbouwing volgde met als resultaat een prachtige open, transparante kantoortuin met voor iedereen een werkplek en van alle gemakken voorzien. Jan Kes: “Alle afdelingen gezamenlijk in 1 ruimte, het is even wennen, maar zorgt ervoor dat er efficiënter en nauwer wordt samengewerkt. Mensen zoeken elkaar sneller op.”

Het nieuwe kantoor werd officieel geopend tijdens een borrel voor familie, vrienden, collega’s, buren en de bouwers die de ruimte zo mooi transformeerden. Daarnaast werden de namen van de nieuwe vergaderzalen bekendgemaakt. Op de deur van de grootste vergaderzaal staat nu Jaap de Bok, een eerbetoon aan onze (oud-)directeur die helaas in 2017 is overleden. De naam werd, vol trots, onthuld door zijn kleindochter en vrouw.

De laatste verrassing betreft een upgrade van het logo en de pay-off, passend bij waar Succes Schoonmaak voor staat en altijd voor gestaan heeft. Zo laat Succes ook extern zien klaar te zijn voor de toekomst: Succes Schoonmaak voor een schonere en mooiere wereld!