Welkom gemeente Lelystad

Welkom gemeente Lelystad

Afgelopen zaterdag hebben wij onze schoonmaakmedewerkers van de gemeente Lelystad verwelkomd bij Succes Schoonmaak. Drie vertegenwoordigers van onze opdrachtgever toonden hun betrokkenheid door aanwezig te zijn.

Deze informele bijeenkomst vond plaats in Le Pompadour op de welbekende Dijk in Volendam. De directie van Succes en het complete implementatieteam waren aanwezig om de nieuwe collega’s te ontvangen met koffie en gebak. Na het welkomstwoord  en een presentatie over Succes hebben wij met elkaar van gedachten gewisseld over de mogelijkheden tot verbetering van de klantbeleving in het stadhuis.

Wie Volendam zegt, zegt klederdracht, dus deze foto als herinnering mocht zeker niet ontbreken in de goodiebag! Na een lekkere lunch zijn de medewerkers teruggebracht naar Lelystad.

Vandaag zijn wij gestart met het schoonmaakonderhoud in het stadhuis met dit topteam. Succes!