Gemeente Lelystad kiest voor Succes!

Gemeente Lelystad kiest voor Succes!

Op 5 maart hebben wij het fantastische nieuws gekregen dat wij de schoonmaakdienstverlening mogen verzorgen voor Gemeente Lelystad.

De Europese aanbesteding was onderverdeeld in 4 percelen. Perceel 1 is na de preselectiefase, de inschrijving en de presentatie gegund aan onze organisatie. Dit betekent dat wij een vierjarig contract (met drie optiejaren) mogen ondertekenen voor het schoonmaakonderhoud van het Stadhuis van Gemeente Lelystad.Bij de aanbesteding hebben wij aangegeven hoe wij komen tot uitvoering van de wens van de Gemeente: een goede relatie met de schoonmaakleverancier gebaseerd op een wederzijds vertrouwen waarbij de goede klantbeleving wordt geborgd door het bieden van een schone en hygiënische omgeving.

De aanbesteding is grotendeels anoniem uitgevraagd. Op 6 februari hebben onze collega’s Richard Leendertsen (namens commercie), Angelique van Gellekom (implementatiemanager) en Annie Stam (de rayonmanager voor de Gemeente Lelystad) ons voorstel mogen presenteren. Omdat onze operationeel manager Astri van Bilsen op wintersport was, heeft zij zich vanaf de piste in Duitsland kort voorgesteld. Hetgeen de Gemeente aansprak in het voorstel is onze menselijke aanpak.

Onder leiding van rayonmanager Annie Stam starten wij met onze dienstverlening op maandag 7 mei. Het implementatieteam is inmiddels opgestart en gaat ervoor zorgen dat wij een SUCCESvolle start maken.We hebben er zin!