Schoonmaken met Succes

Schoon is een relatief begrip. Alleen écht schoon herkent iedereen, daar is geen discussie over mogelijk. Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers dan ook écht tevreden zijn over het schoonmaakonderhoud, is daar een krachtige, vakkundige  en betrouwbare schoonmaakorganisatie voor nodig: SUCCES SCHOONMAAK. Wij houden niet van half werk,  zijn professioneel en nemen ons vak meer dan serieus.

Lees meer
Succes gaat voor écht schoon
Schoonmaken met Succes

Om een heldere indruk te krijgen wat Succes voor u kan betekenen, vindt u hieronder
een greep uit ons dienstenpalet in verschillende sectoren.

Schoonmaken is teamwork

Succes heeft ruim zeshonderd bevlogen schoonmaakspecialisten in dienst. Van schoonmaker tot directeur, van vloerenman tot glazenwasser van transitiemanager tot objectleider. Succes zorgt goed voor al haar medewerkers. Wij tonen respect, bieden vakgerichte opleidingen aan en geven aandacht op zowel zakelijk- als privévlak, waaronder met ons Welzijn+ menu. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken schoonmaakmedewerkers die met plezier en op pro-actieve wijze en met oog voor detail hun werkzaamheden uitvoeren.

Lees verder

Succes Schoonmaak werkt met de Facility App

Met onze unieke Facility App heeft u alle van belang zijnde informatie 24/7 realtime en online beschik- en oproepbaar. Het is een digitaal facilitair beheersysteem; optimaal ondersteunend aan ons en uw proces met inzicht in de trends van kwaliteitcontroles en meldingen.

Geen papieren rompslomp meer maar alle informatie altijd overzichtelijk en digitaal beschikbaar.

Wilt u meer weten over onze app? Wij geven graag meer toelichting!