23-06-2017 - Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes
Schoonmaak metrostations GVB Amsterdam naar CSU en Succes UDEN, 23 juni 2017 – GVB, de stadsvervoerder…
22-05-2017 - Succes Schoonmaak/VOC pakt na 7 jaar de landstitel
Na een zinderende finale hebben de handbalsters van Succes Schoonmaak/VOC na zeven jaar weer…

  
 

Schoonmaakorganisatie

 

Hoe kies je een schoonmaakorganisatie? Soms is het lastig een weloverwogen keuze te maken in het hedendaags oerwoud van schoonmaakorganisaties. Meestal wordt het een stuk makkelijker als je voor jezelf eerst eens op een rijtje zet wat je verwacht van een schoonmaakorganisatie.

 

Daarna kan je eens rondsurfen op de verschillende websites. Dan zie je al snel hoe professioneel en vooral actueel deze organisaties bezig zijn met het schoonmaakvak. Door simpel te surfen kom je een hoop aan de weet!

 

Als er in het rijtje dat je hebt opgesteld kernpunten staan als kwaliteit, helderheid, stabiele personeelsbezetting en een goede communicatie, en daarnaast nog vakkundigheid en no-nonsense cultuur, dan kom je automatisch terecht bij de professionele schoonmaakorganisatie Succes Schoonmaak uit Volendam.

 

Hier werken ruim 1100 mensen met hart en ziel om hun klanten iedere dag en 24 uur lang, van dienst te zijn en tevreden te houden. Klanttevredenheid staat bij Succes Schoonmaak uit Volendam als aandachtspunt nummer 1. Geen lucht verkopen maar er zijn voor je klanten.

 

Wij durven jaarlijks onze klanttevredenheid te meten. Wij durven het gesprek aan te gaan met onze klanten om te komen tot een stuk verbetering van onze dienstverlening en te komen tot meer efficiency. Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt en wil je graag dat een van onze adviseurs een langs komt voor een vrijblijvend gesprek?

 

Bel dan met Succes Schoonmaak Volendam telefoonnummer 0299-392000!